rekentoets VO

voorbereiding rekentoets voortgezet onderwijs Hoorn, Zwaag en Enkhuizen

Rekentoets 266x400
Moet jouw kind binnenkort de rekentoets voor het voortgezet onderwijs (2F of 3F) maken? Deze toets is nog niet verplicht, maar het is wel een onderdeel van het examen. Ook wordt het cijfer vermeld op het diploma. Een goed cijfer is belangrijk voor sommige vervolgopleidingen. Het is dus belangrijk om voor de toets een goed cijfer te halen. Maar, wat als jouw zoon of dochter hier moeite mee heeft en tegen de rekentoets opziet? Extra ondersteuning van Talent zorgt voor een goede voorbereiding en een beter resultaat.

Hoe fijn zou het zijn als…
  • … jouw kind een goed cijfer haalt voor deze toets en daarmee een mooi resultaat behaalt op het diploma.
  • … jouw kind alle kennis beheerst die nodig is voor de rekentoets.
  • … jouw kind de juiste handvatten aangereikt krijgt en vertrouwen krijgt in een goed resultaat.

 

Hoe werkt Talent?

Gratis kennismakingsgesprek
Het startpunt is een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. Tijdens dit gesprek bespreken we de hulpvraag. Ook bespreken we op welke manier Talent hulp kan bieden.

Begeleiding
Bij aanvang van de begeleiding worden de hiaten in de kennis in kaart gebracht. Vanuit deze analyse wordt duidelijk waar we de komende periode aan gaan werken. Iedere leerling krijgt een uur individuele begeleiding per week. De leerstof van de rekentoets staat centraal. Verslaglegging en rapportage wordt buiten de contacturen gedaan en wordt niet in rekening gebracht. Hierdoor wordt er wekelijks 60 minuten effectief gewerkt. Leerlingen krijgen een eigen werkmap waarin iedere week huiswerkopdrachten worden toegevoegd. Door ook thuis te oefenen is de vooruitgang optimaal.

Evaluatie
We evalueren regelmatig de afgelopen periode. Van iedere periode ontvangen ouders een schriftelijke rapportage. Hierin lees je wat de voortgang is en wat mogelijk nieuwe leerpunten zijn. Samen bespreken we deze rapportage en maken we afspraken voor de nieuwe periode.

Investering

Je kunt kiezen uit losse begeleidingsuren of een serie van 10 begeleidingsuren. Iedere maand ontvang je een factuur. Je betaalt dus altijd achteraf.

  • Een begeleidingsuur van 60 minuten kost € 59.
  • Een pakket van 10 begeleidingsuren (van 60 minuten) kost € 575.

Dit bedrag is inclusief een intakegesprek, een evaluatierapport (na 10 begeleidingsuren) en een evaluatiegesprek. De bedragen zijn inclusief BTW.

Wil je meer informatie of een gratis en vrijblijvend intakegesprek plannen? Bel dan naar 0228-525122, stuur een e-mail naar info@KJPtalent.nl of laat hier een bericht achter. Je kunt je ook direct aanmelden voor een vrijblijvend intake gesprek.