Een hoger cijfer voor toetsen!

Studiebegeleiding in kleine groepjes in Hoorn!

 

Een hoger cijfer voor toetsen!

Heb jij moeite met het plannen en organiseren van je huiswerk? Weet je niet hoe je effectief moet leren voor toetsen? Vind je het moeilijk om aan het leren van je toetsen te beginnen? Zou je tips kunnen gebruiken om het leren beter aan te pakken?

Studiebegeleiding 280x400

 

Hoe zou het zijn als jij …
  • … beter weet hoe je het maken van je huiswerk kunt aanpakken.
  • … een goede planning kunt maken.
  • … je huiswerk beter kunt organiseren.
  • … efficiënter leert leren.
  • … in kortere tijd hogere cijfers kunt halen!

 

Tijdens deze training leer je hoe je een overzichtelijke planning maakt. Ook leer je hoe je jouw tijd het beste in kunt delen. Je leert hoe je je goed kunt voorbereiden op een toets. Ook ga je aan de slag met een mindmap. Als weet hoe je op een goede manier kunt leren, zul je hogere cijfers halen!

Zo gaan we aan de slag.

We werken in kleine groepjes. De training bestaat uit 4 bijeenkomsten van een uur. Je kunt na iedere bijeenkomst direct aan de slag met de aangeboden inzichten, technieken en vaardigheden.

Deze training is voor scholieren tussen de 12 en 18 jaar. Het niveau van het onderwijs dat je volgt maakt niet uit. De training is geschikt voor leerlingen van het VMBO, (MAVO,) HAVO en VWO.

Deze training wordt gegeven door Frieda Oud. Frieda heeft jarenlange ervaring als remedial teacher. Zij heeft talloze scholieren geholpen om studietijd te verkorten en resultaten te verhogen.

“Mijn zoon had veel moeite met begrijpend lezen. Dit zorgde voor tegenvallende resultaten en frustratie. Door de begeleiding heeft hij studievaardigheden ontwikkeld die hij direct op school kon toepassen. Zijn zelfvertrouwen groeide en zijn resultaten gingen omhoog. Na de begeleiding heeft mijn zoon de HAVO gedaan en inmiddels studeert hij op het HBO.”
Monique Blom

 

Informeer vrijblijvend wanneer de volgende training gaat starten.

Je kunt je nu direct inschrijven via deze link. Ook kun je je inschrijven door te bellen naar 0228-525122 of door te mailen naar info@KJPtalent.nl.