meer zelfvertrouwen?

Talent zorgt dat jouw kind het plezier en vertrouwen weer terug krijgt! Om te kunnen leren is een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen hebben essentieel. Talent biedt diverse vormen van begeleiding aan. Deze begeleiding richt zich niet op de problemen, maar op de oplossingen en mogelijkheden.


Rots en Water: weerbaarheidstraining


Tijdens deze groepstraining krijgen kinderen meer zelfvertrouwen, leren kinderen om op een andere manier met kinderen om te gaan en ervaren kinderen hoe leuk het is om samen te leren. Kinderen werken spelenderwijs aan zelfkennis, zelfvertrouwen en vertrouwen in een ander.
Klik hier om meer te lezen over deze weerbaarheidstraining.Faalangst-training


Is jouw kind zenuwachtig als het moet presteren? Ervaart jouw kind veel druk of kan het zich moeilijk ontspannen? Heeft jouw kind weinig zelfvertrouwen en gun je jouw kind dat hij of zij zich sterker voelt? De faalangst-training is een inspirerende groepstraining voor kinderen. Kinderen leren hun angsten te herkennen en krijgen inzicht in hun gevoelens. Zij leren negatieve gedachten om te buigen naar positieve (helpende) gedachten. Spelenderwijs werken zij aan meer zekfvertrouwen.
Klik hier om meer te lezen over deze groepstraining.


Op naar de brugklas!


Wordt jouw zoon of dochter onzeker als hij of zij aan de brugklas denkt? Is jouw kind benieuwd hoe je je goed kunt voorbereiden op de brugklas? Wil jouw kind weten hoe hij of zij een zelfverzekerde start kan maken?
Tijdens deze groepscursus bespreken we wat aankomende brugklassers te wachten staat. We bespreken hoe je voor een goede start kunt zorgen. Kinderen leren vaardigheden zodat ze zich zelfverzekerder voelen. Ook leren ze hoe je je goed kunt voorbereiden op een toets.
Klik hier om meer te lezen over deze groepscursus.